Followers

Friday, January 1, 2010

Bosan Tahap Gaban

my name Orkid not my real name: aku guna nama to. bukan bermaksud aku berminat dengan bunga Anggerik hehehe.... : ianye menggisahkan sebuah kehidupan yang lampau.: aku berharapp kehidupan to takkan kembali lagi :) .. :dan ade juga segelintir manusia yang tak berminat dengan aku..to aku tak perna memaksa tuk berminat tau poon berkawan dengan aku:. tapi yang anehnyee manusia ni tak bole tengok org lebih sikit erk kenapa? ade jer cara-cara jalan ntuk jatuh kan seseorang to..ape bila seseorang to..lebi seket dari pada dia:..aku berharapp manusia-manusia macam to kurangkan la sifat-sifat dalam diri to: sebab lambat laun memakan diri sediri: mungkin begituu juga dengan diri aku.
kasih sayang seorang ibu dan kasi sayang seorang bf: selalunye kasih sayang seorang bf lebih besar dari pada kasih sayang seorang ibu..betol ,kalau tak percayaa tanye diri sediri:..kenapa betol. salah satu contoh laa. mak suru pegi beli kicap ka kedai runcit bukan london nu..mungkin time to sedang melayari ietenet atau pon 89.com .ade je asalan yang kite bagi. penat,pening,malas,muntah-muntah uiks:.. itu contoh salah satu contohh: kalau kasih sayang seorang bf pulak bagaii mane contohnyaa yaaa:.. begini contohnyaaa.. apa bila bf terseebot ,tertinggal bus tau pon kereta api tanah melayu . bf tersebot pon picit2 laa hp3g dia dann telepon perempuan tersebot :. ring-ring-ring ..lambatnye jawab...ring-ring ring- perempuan tersebot pon menjawab. heloo muchacha.. lelaki pon to berkata dia tertinggal kapal terbang cepat ambik aku: perempuan tersebot pon start la ape yang ade ka luar rumah to.walau pon perempuan tersebot tenga best2 melayan cd best2 erk dvd laa: dia tetap kan meninggalkannye ntuk menjempot lelaki to balik kerumanya bukan rumah perempuan to rumah lelaki la ..:walau pon tempat tersebott jauh nye tuju lapan batu giler jauh juga: itu la contoh-contohnye tau nko ade contoh lain k: aku berharapp...kurangkan laa dalam diri to. begitu juga dengan diri aku .:cis-cis terasaaa aku: a ah sebot pasal lelaki-lelaki ni..aku la perempuan yang takk pandaii menjaga hati seorang lelaki. aku sendiri pon tak tau: patot laa..cinta ku tak perna sampai sethn dua thn : couple tenga hari ptg da putus hahaha: giler itu cinta: cinta salah satu mainan hidup yang best:

kite tinggalkan pasall cinta dan sayang: kite terus pulakk kepada Fashion:. sebott pasal fashion takk semua : org bolee terimaa.. di simplekan diri ku ni..: cite ni bukan aku reka2 aku sendiri yang alami:.. : suatu pagi to saya menuju ke pudu raya menaiki KTM: akhirnye sampai gak ka pudu raya igatkan tak sampai-sampai :.. pudu raya time to penuh sesakk dengan org ramai::..aku pon mula la menyelitkan diri ntuk membeli tiket kapal selam pegi ke penang:.walaupon time to betol-betol rimas aku tak peduli sebab ptg to kene juga pegi penang: dapat laa juga tiket berharga : nak kene sebot juga k harga tiket to erk: RM40:OO bapak mahal janji dapat pegi erk: dan aku pon mula la mencari tempat duduk ntuk menunggu bus : bukan kapal selam tau: aku pon mendapat tempat duduk tersebott. dan membakar rokok sebatang :..dan dalam ramai-ramai ka pudu raya to ade la dua minah tudung ni..:minah tudung tau:..takde ah jauh dari tempat yang aku duduk to..ade beberapa meter jer ..lupa lak aku nak ukur berapa meter :sori yaa:......aku tengok dia dengan mber dia :gelak sakan uhhh aku rasa kalau takde org time to dia gelak sampai tergolek golek: aku pon mula merasa pelik: tengk kiri kanan takde pon apek senario buat lawak ka situ kenapa dia gelak: rupa-rupanye dia gelakkan aku daa.. apek yang pelik pon tak tau..fkiran aku rambut aku kott::..itu kan fashion : aku tengk awek tudong to : rasanya da berumor la pangkat akak-akak aku da..tapi aku takde kakak erk ..jangan silap:. aku hanya tersenyum dengan dorang time too: walaupon dia masi gelak juga: hati ku takde rasa saket ati pn..lebi ceria ade laa: hati ku mendoakan time to: harap2 dorang lebi berfikiran luas: :) tk kire tempat laa juga kadang-kadang aku berjalan ka town pon ade juga yang senggeh-senggeh : to semua lantak dorang laa..janji tak pakai duit dorang tak nyusahkan diri dorang..kate slumber rock fashion erk:..releks sudahhh:...dorang tak dpat ubah aku melainkan diri aku yang ubah diri sendiri:...dan aku pon nak bagi tau..aku bukan emo mahupon gotich:..aku ade la aku....
kite lupakan pasal fashion dan minah tudong.:kite balik pulak kepada busan;:... sebot je busan aku pun tengah busan so sekian cerite aku.....

No comments:

Post a Comment